Werkwijze

Aan een behandelprogramma gaat altijd telefonisch contact vooraf waarin we bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn coaching is maatwerk omdat iedere cliënt zijn eigen problemen heeft en ieder brein weer anders werkt. Dus werk ik niet via een vaststaand protocol. Het fijne van NLP is dat wanneer het werkt dan werkt het snel. Binnen anderhalve maand, (uitgaande van 3 sessies) zijn de meeste problemen opgelost of hanteerbaar. Dit tot tegenstelling in de geestelijke gezondheidszorg waar mensen soms 1 tot 2 jaar lang consult lopen en waarbij de problemen nog steeds aanwezig zijn en mensen vaak ten onrechte een stempel meekrijgen.

Ik coach oplossingsgericht en werk aan de onderliggende, onbewuste patronen in iemands leven. Dit betekent dat ik geenszins uit ga zoeken hoe het is gekomen dat iemand het probleem ervaart en het dus onzin is om op zoek ga naar het waarom.

Het is een ouderwetse gedachte dat wanneer je de oorzaak van het probleem kent, dit probleem compleet verdwijnt uit iemands leven. Je kunt honderden redenen bedenken of vinden waarom het probleem is ontstaan of waarom je niet effectief functioneert. De praktijk leert dat mensen daardoor vaak geen oplossing hebben gevonden en verandering ervaren, alleen maar redenen hebben gevonden om het probleem bestaansrecht te geven en te legitimeren.

Bij mij gaat het om het ervaren van de verandering en ga direct concreet aan de slag met wat nu het probleem is. We hebben immers alleen het moment nu en in het nu gaan wij ontdekken hoe jij het probleem ervaart en wat jij doet om hetzelfde probleem te herhalen in je leven.

Door je brein (Neuro) met taal (Linguïstisch) slimme strategieën aanleren (Programmeren) zul jij gaan ervaren dat je niet alleen anders gaat denken over jouw situatie, ook gaat het anders voelen en zul je anders tegen jouw leven aan kijken waardoor je echte positieve verandering ervaart.

Door je beter te voelen krijg je weer kracht, waardoor je beter kunt leren, betere beslissingen kunt nemen en gezonder kunt zijn. Hierdoor verandert daadwerkelijk de manier waarop je in het leven staat zodat je meer keuzemogelijkheden en vrijheid voor jezelf creëert en het leven gaat leiden dat jij wilt.

En iedereen kan het eenvoudig leren.

Ik ga uit van gemiddeld drie sessies van twee uur waarbij de eerste sessie vooral het oplossen van de problemen is en leer ik je de NLP basistechnieken. De tweede sessie vooral gaat over het opbouwen van een waardevolle toekomst om voor te leven. En de derde sessie is een controle sessie waarbij we de puntjes op de i zetten.

Tussen elke sessie zit 2 weken ruimte waarin het geleerde direct in de praktijk geoefend wordt. In de praktijk blijkt dat na het volgen van deze 3 sessies de meeste klachten opgelost dan wel hanteerbaar zijn en dat gestelde doelen zijn behaald.

Ik bied mijn coaching aan op basis van 100% * No-Cure No-Pay * . Wanneer de NLP technieken dus niet bij jou mochten werken, hoef je niets te betalen.

Alle behandelsessies vinden plaats in de praktijk te Sneek, maar indien je het wenst kan het tegen reiskostenvergoeding ook op locatie of bij jou thuis.

Benieuwd wat mijn coaching voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en stel je vraag zo duidelijk mogelijk. Dan krijg je zo snel mogelijk een reactie.

Comments are closed.