Problemen op het werk

In mijn visie is het belangrijk dat mensen succesvol kunnen zijn in het leven. Succesvol zijn in iemands werk vormt hier een onderdeel van want elk werk is het waard om succesvol in te zijn.

Je prettig voelen in je werk en je passie er in kwijt kunnen is belangrijk om verder te kunnen groeien als mens. Op die manier levert je werk energie op in plaats dat het energie kost en kom je ’s avonds weer opgeruimd thuis en ben je privé ook een plezieriger mens.

Of ben je al zo ver dat je roept: Help, een crisis op mijn werk! Veel mensen kampen ermee, maar voor ieders gemoedsrust wordt er niet of nauwelijks over gesproken of ze gaan juist klagen. Gelukkig kun je er zelf wat aan doen.  

Mensen zijn zich vaak niet bewust van de wijze waarop hun houding en gedrag op de werkvloer zich verhoudt tot wat ze denken en voelen en wat voor effect het heeft op collega’s of leidinggevenden. Door bewustwording op dat gebied zijn mensen beter in staat de door hun gestelde doelen op een rustige en daadkrachtige manier te verwezenlijken.

Zou jij ook meer plezier in je werk willen hebben, je daar weer beter in willen voelen zodat het privé ook beter gaat? Dan is NLP misschien iets voor jou. Door mijn manier van coachen leer je de NLP-technieken zelf te gebruiken om zo je eigen brein te trainen en beter te worden in je goed voelen en slechter in je slecht voelen.

Vul het  contact formulier  in als je vragen en/of opmerkingen hebt. Of  voor het maken van een gratis kennismaking.

 

 

 

 

 

Comments are closed.