Cursus: ‘Word weer meester over je eigen leven’

Eerstvolgende datum: Zaterdag 19 september 2015 (ook is er een mogelijkheid om de cursus te doen op 3 avonden. Bij het inschrijven kan je deze keus maken.)

Waarom doen we de dingen die we doen?
Waarom reageren we zoals we reageren?
Waarom heb je last van stress?
Waarom hebben negatieve emoties controle over mij?

Hoe goed kun je omgaan met de emoties van jezelf en die van anderen?
Vaak hebben mensen wel het gevoel dat ze beter kunnen en willen omgaan met zichzelf en anderen. Alleen komt het er niet uit, ze laten zich te veel remmen en niet weten hoe te handelen. Of omdat ze twijfelen aan hun eigen waarde. Of omdat ze anderen over hun grenzen heen laten gaan. Of omdat ze conflicten willen vermijden.

Wil je inzicht krijgen in deze achtergronden van jezelf en van anderen, dan is deze cursus voor jou.

Tijdens deze cursus ga je ontdekken waarom jij de dingen doet zoals je ze doet. Je leert hoe je stress drastisch kunt stoppen en hoe je, ongewenste denk- en gedragspatronen gemakkelijk kunt oplossen met kennis van het Enneagram gecombineerd met NLP technieken. Je krijgt tijdens deze cursus inzicht in jouw type persoonlijkheid, je valkuilen en de stress- en ontspanningspunten, je hoofdzonde en hoofddeugd. Veel problemen hebben een connectie met de persoonlijkheid. Zo heeft elk Enneagramtype zijn eigen valkuilen en het is verstandig om die zoveel mogelijk te vermijden. De meeste mensen die in de problemen zitten, hebben ook last van stress. Door deze stress komen hun negatieve kanten van de persoonlijkheid naar boven en krijgen ze vaak last van negatieve emoties. Hierdoor krijgen ze vaak weer meer stress en is het cirkeltje rond waardoor de kans groot is dat de problemen alleen maar groter worden en de juiste snelle oplossing vaak gemist wordt.
Wanneer je weet welk Enneagramtype je bent, leer je begrijpen hoe jij met de dingen omgaat en wat dat betekent qua valkuilen, stress- en ontspanning en hoofdzonde en hoofddeugd. Daar komen de NLP basistechnieken om je goed te voelen en goede beslissingen te nemen bij.

Op lange termijn zorgt het consequent volgen van je hoofddeugd ervoor dat bijna alles goed gaat. Emoties hebben geen controle meer over jou, jij bepaalt de geschikte emotie voor elk moment. ‘Durf’ om naar jezelf te kijken is essentieel, want alleen vanuit kracht en authenticiteit kun je verschil maken en echte vernieuwing realiseren.
Wanneer je nu ook wilt ontdekken hoe jij jouw valkuilen kan vermijden, stress kan stoppen en deugdzamer kan gaan leven, kom dan naar de cursus ‘Word weer meester over je eigen leven’.

De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in ‘Het Convenant’, Oude Dijk 15, in Sneek.
Het Convenant is goed te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
Het tarief voor deze cursus is 119,- euro (incl. 21% btw).
Alle cursisten ontvangen het boek ‘Onbeperkt jezelf’ van Joost van der Leij, na afloop er gratis bij.
Voor deze cursus inschrijven is 100% veilig want je kunt altijd tot 48 uur van tevoren geheel kosteloos per email annuleren.

Schrijf je nu in voor deze bijzondere dag.

Comments are closed.