Stoornissen

Bij NLP gaat men ervan uit dat elk gedrag een bepaalde structuur heeft die in het brein (onbewustzijn) is opgeslagen. 

Aangezien gedrag meestal onbewust is, is het logisch dat het steeds dezelfde structuur gebruikt. Het wordt een patroon dat zich letterlijk vastzet in je onbewustzijn. Daarom maken mensen vaak dezelfde ‘fouten’. Ze willen dingen wel anders doen maar hun onbewustzijn is zodanig geprogrammeerd dat ze niet anders kunnen. Je brein doet namelijk alleen maar wat het heeft geleerd en maakt geen onderscheid tussen negatief of positief. 

Tijdens mijn coachingsessies gebruik ik technieken die er voor zorgen dat eventuele ellende geneutraliseerd wordt. Met een specifieke techniek is het mogelijk om zo’n impact op hersencellen te maken dat zij de link naar de negatieve emotionele lading kwijtraken. Deze techniek zorgt ervoor dat je brein afleert om zich slecht te voelen en aanleert om goede gevoelens op te roepen. Voor de meeste mensen zijn dit geheel nieuwe manieren om naar emoties te kijken.

Daarna ga ik je leren hoe je met simpele technieken goede gevoelens, positieve beelden en gedachten kan oproepen. Het is namelijk niet alleen belangrijk om de negativiteit te stoppen, maar ook om positieve dingen ervoor in de plaats te zetten. Doe je dat niet dan is de kans groot dat je onbewustzijn zelf een nieuw negatief gevoel opzoekt. De meeste mensen zijn namelijk heel goed in zich slecht voelen, maar heel slecht in zich goed voelen.

Toepassingen

  • Angststoornissen
  • Gedragsproblemen
  • Dwangstoornissen
  • Omgaan met angstklachten: faalangst (examenvrees), paniekaanvallen, fobische klachten.
  • Aanpak van stress- en burn-outproblematiek.
  • Depressie (somberheid, piekeren, moeheid, slapeloosheid)
  • Posttraumatische stress syndroom

Bij NLP heb je geen eindeloze praatsessies, maar direct resultaat.

Herkent u zich in meerdere symptomen?  Zoek dan tijdig hulp!

Vul het  contact formulier  in als je vragen en/of opmerkingen hebt. Of  voor het maken van een gratis kennismaking.

 

 

 

 

 

Comments are closed.