Reacties van cliënten

Hoi Gretha!

Het is nu bijna twee weken geleden dat ik mijn operatie (van mijn kies) heb gehad. Je hypnosetechniek heeft heel erg geholpen! Van te voren werd ik er rustiger door. Eenmaal op de operatiestoel nam de spanning toch weer toe, maar het lukte me later ook weer de rust terug te vinden. Met dank aan jouw techniek en hulp. De technieken die ik van jou geleerd heb helpen me nog steeds goed in het dagelijkse leven. Hartelijk bedankt Gretha!

Judith
3 mei 2014

————————————————–

Hallo Gretha

Bedankt voor al je tips en behandeling voor het stoppen met roken. Ik vind je echt een super lief mens en je hebt me de goede kant op gewezen om mijn verslaving van roken te doorgronden, helder te maken om te stoppen met roken. Liever gezegd: Vrij te zijn (van roken) Dank! Nu doorzetten en discipline aanwenden. Over 3 weken neem ik contact met je op hoe het is gegaan.

Groeten,
S.V.
5 februari 2014

————————————————–

Beste Gretha,

Bedankt voor de bijzondere avond van afgelopen dinsdag! Ik heb net een review als reactie op je behandeling gegeven via formulier op je site.

Vraag:
Ik vertelde je over mijn rookverslaving en vind het erg moeilijk hiermee te stoppen. Nu vertelde je dat je via NLP een hypnose behandeling hiervoor zou kunnen geven. Nu ik heb hier belangstelling voor om deze bij je te volgen. Ik heb echter geen ruime beurs (ik zit met mijn WW onder bestaansminimum) maar ik bedacht me misschien sta je er voor open om de principes van de nieuwe economie toe te passen. Voor een hypnose behandeling om te stoppen met roken via NLP ben ik bereid werkzaamheden voor je te verrichten, denk aan werkzaamheden in natura: zoals werken in de tuin, schoonmaken etc. vul maar in :-). Ik hoor graag van je hoe je hier in staat.

S.V.

————————————————–

Dag Gretha, Het was in 2011 dat ik werd gewezen op NLP en verwezen naar jou. Ik heb drie sessies meegemaakt en ervaren. Het zorgde voor een verandering die onomkeerbaar is. Het heeft mij mijn kracht terug gegeven. Ik ben ermee verder gegaan door nu zelf NLP Practitioner te volgen. Ik wil na vele jaren kijken of ik nu een heel ander pad ga inslaan. Het geeft me een doel en nieuwe energie. Dank je wel voor je deskundigheid en humor.

Liefs Nelleke,
februari 2014’.

————————————————–

Hey Gretha

Bedankt voor de inspirerende sessie. Wederom heb je me versteld doen staan met verrassende inzichten! Vooral de tijdlijn sessies vond ik erg bijzonder en was verbaasd over de eenvoud van de techniek ervan en dat ik ook kon benoemen waar al de tijdsmomenten zowel in verleden en toekomst hun plek hebben maar vooral hadden.

Ik kijk er naar uit om je mail te ontvangen met hypnose sessie.

Groeten Sander
22 januari 2014

————————————————–

Dag Gretha,

Hierbij stuur ik jou 2 ervaringen voor jouw website zoals beloofd. Ik denk met veel plezier terug aan de sessies bij jou en ik voel dat ik er heel veel aan heb. Mijn rugpijn gaat langzaam over en ik doe de oefening die jij mij geleerd hebt.
Mijn heup is weer pijnvrij!

Nogmaals veel dank en voor jou veel succes met alles waar je mee bezig bent.

Met hartelijke groet van,
Bep Fokker. ( Elisabeth.)
6 april 2013
————————————————–

Hallo,

Bij Gretha de Vries heb ik jl. de hypnosetest gedaan. Ik vond dat een hele bijzondere ervaring. De manier waarop Gretha dit deed  voelde heel vertrouwd en gaf mij veel ontspanning. Ik voelde de volgende dagen nog steeds ontspanning en ook veranderde mijn houding fysiek. Ik kreeg meer ruimte en voelde mij vrolijker. Ik kan dit iedereen aanraden.

Gretha heel erg bedankt!

————————————————–

Bij praktijk Perla heb ik laatst 3 NLP coachingssessies gedaan. Ik werk zelf met coaching in mijn praktijk en vind het prettig om mijzelf bij te scholen en scherp te houden. Deze NLP manier vind ik spectaculair, vooral het werken met het Neurogram gaf mij veel inzicht. De handvatten zijn duidelijk en helder en de manier waarop Gretha dit begeleid voelt als zeer deskundig en haar kennis is van hoog niveau. Het is nu een week geleden dat ik de laatste sessie gedaan heb en het voelt zo heerlijk en vrij, gewoon geweldig. Wel heb ik via Gretha nog 2 boeken besteld om voor mijzelf een goed naslagwerk te hebben om nog eens in te kijken. Voor eventuele vragen kan ik altijd bij haar terecht.

Gretha dank je wel voor de mooie en vooral leuke sessies die ik bij jou heb mogen doen.

Elisabeth.

————————————————–

Gestart met de NLP sessies toen ik informatie kreeg over een NLP test. In eerste instantie was de drempel voor mij te hoog maar deze NLP test gaf voor mij de doorslag om deze wereld in te stappen. Na een eerste oefening en een leuk gesprek was ik overtuigd om bij Gretha te starten met een NLP coaching traject. Nu de derde sessie achter de rug en ben ik volledig overtuigd van deze levenswijze. In de afgelopen maanden situaties tegengekomen die ik beter aan kon omdat ik de NLP technieken in mijn ervaringsrugzak had. In eerste instantie was het hard oefenen om de technieken eigen te maken maar na de derde sessie ging het al bijna vanzelf. Een stijgende lijn is na de eerste sessie al te zien waardoor je niet voortsukkelt na een behandeling om erachter te komen dat je er baat bij hebt. Het heeft mijn leven in alle opzichte verbeterd!

Gretha is een geweldige coach die interesse in je toont en waar duidelijk is dat zij ervan geniet om andere mensen te helpen en bij te staan. Ze heeft een prettige manier van werken en gaf mij een gevoel dat ik welkom was en mijzelf kon zijn. NLP is voor iedereen een aanrader en begeleiding door Gretha moedig ik ook zeer aan! Ze heeft mij erg goed geholpen en aangemoedigd de wereld van NLP verder te ontdekken.

Thom S.
6 juni 2012

————————————————–

Goedenavond,
Via de schoolarts heb ik uw adres gekregen. Onze dochter, van 10 jaar, heeft soms een behoorlijk negatief zelfbeeld. Persoonlijk denk ik dat ze al een beetje aan het puberen is en het ‘er ook bij hoort’. Als ze een bui heeft dat ze zichzelf minder dan iedereen vindt, kan ik haar niet meer bereiken en zakt ze nog verder weg. Dat was ons niet alleen opgevallen, maar ook de juf op school. Al pratende met de schoolarts adviseerde ze ons contact met u op te nemen. Het heeft geen spoed, ik ben op zoek naar ondersteuning voor onze dochter die haar een beter gevoel en een reëler beeld over zich zelf geeft en ik hoop dat u ons kunt helpen.
A.  Westra
6 februari 2012

Goedemorgen Gretha,
Allereerst onze complimenten voor de eerste sessie. Eigenlijk gelijk erna zagen we een ‘verandering’ in en bij Rineke. En zo voelde ze dat zelf ook. Ze was blij, opgewekt, creatief, open en nadenkend over wat ze had meegekregen. We herkenden weer een stuk van de ‘oude’ Rineke. Ze was met allerlei knutselwerkjes in de weer, iets wat we een hele tijd niet meer bij haar hadden gezien.
Ook de omgeving viel het op, de oppasmoeder, maar ook de moeder van haar beste vriendinnetje en haar vriendinnetje zelf. Erg grappig om dit mee te maken en te ervaren.

Met vriendelijke groet,
Anneke Westra
4 maart 2012

————————————————–

Zelf had ik nog nooit van NLP gehoord. Wist niet wat het inhield. Maar nu, na een paar sessies te hebben gehad wil ik iedereen laten weten hoe geweldig het is! Ik heb technieken geleerd die mijn leven hebben veranderd. Positief denken kan ik wel, en problemen oplossen vind ik ook niet moeilijk. Maar mij altijd goed voelen kon ik nog niet. En een emotionele lading afhalen van een vervelende ervaring waardoor ik mij naar voelde kon ik ook nog niet. Maar nu wel! Sinds de eerste sessie heb ik een goed gevoel gekregen en dat goede gevoel heb ik nu nog steeds. Terwijl er best wel vervelende dingen gebeuren. Maar hoe ik er nu mee om kan gaan is zo anders. De techniek die voor mij heel goed werkt is de gevoelsomdraaitechniek. Wanneer er iets gebeurd waarbij je je naar gaat voelen ga je d.m.v. de gevoelsomdraaitechniek het nare gevoel veranderen in een goed gevoel. Mijn nare gevoel heb ik een bepaalde kleur gegeven (grijs) en mijn goede gevoel heeft de kleur zonnig geel. In het begin is het belangrijk dat je je deze techniek eigen maakt, dus in het begin heb ik veel geoefend omdat ik me graag goed wil voelen. De gevoelsomdraaitechniek heb ik onlangs nog gebruikt voor een sollicitatiegesprek. Aan mijn voorlaatste sollicitatiegesprek had ik geen prettige herinnering. Deze herinnering speelde mee in mijn voorbereiding voor mijn sollicitatiegesprek waar ik gister ben geweest. Dit wilde ik niet laten gebeuren. Ik wou niet dat een vervelende herinnering zoiets belangrijks als een sollicitatiegesprek negatief zou gaan beïnvloeden. De terugspoelfilm kon ik hiervoor gebruiken maar dat werkte niet. Wat ik heb gedaan is, ik heb mijn vervelende herinnering in mijn grijze kleur gezet, en het komende sollicitatiegesprek heb ik in mijn zonnig gele kleur gezet. Omdat ik deze techniek al veel vaker heb gebruikt weten mijn hersenen al dat de grijze kleur weg moet en dat het zonnig geel moet blijven staan. Nadat ik dit had gedaan verdween mijn vervelende herinnering en ging ik me gelijk goed voelen over het komende sollicitatiegesprek. Ik kreeg zin in het gesprek terwijl ik er hiervoor tegenop zag. De vervelende herinnering had geen invloed meer. Met een heel positief gevoel ben ik naar het gesprek gegaan en het is heel goed verlopen. Deze zelfde techniek gebruik ik ook wel wanneer ik boos ben maar geen zin heb om boos te zijn. Mijn boosheid zet ik in mijn grijze kleur, en laat mijn zonnig geel tevoorschijn komen. Gelijk is mijn boosheid weg en voel me weer goed. Wat ik ook nog graag wil noemen is dat ik jarenlang ben geplaagd met een naar gevoel door akelige ervaringen van vroeger. Voor mij een terugkomend probleem waar ik niet vanaf kon komen. Dankzij de technieken van NLP ben ik verlost van dit nare gevoel. Het zijn nu herinneringen zonder emotionele lading. NLP kan ik iedereen aanraden. De kleine moeite (technieken oefenen) die je er in het begin voor moet doen is zeer zeker de moeite waard. Zeer verrassend is dat er direct resultaat is. Ik ben heel blij met mijn goede gevoel!

A. V., een zeer tevreden cliënt
28 januari 2012

 ————————————————–

Hallo,
Tot nu toe gaat het prima. Ik slaag er steeds beter in om al die legio negatieve gedachten en berichten, die vooral ook door de media worden verspreid, uit te bannen. Het komt toch zoals het komt en dan zien we wel verder. Stel dat ons spaargeld straks niets meer waard is dan geldt dat voor iedereen dus ook voor de superrijken. Veel steun heb ik ook aan Geert uit Vlaanderen met zijn website Stressrelaxatie.com. Tevens is de nieuwsbrief van Want To Know zeer verhelderend. Zij laten de echte wereld zien en de achtergronden die op de media nooit te horen of te zien zijn. Ik bewaar de beste herinneringen aan jouw manier van behandelen en hoop dat je nog voor veel mensen iets kan betekenen.
NLP is niet voor niets ontstaan toch?

W. Frenkel
26 oktober 2011

————————————————–

Goedemiddag Gretha,
onze afspraak van gisteren heeft wel indruk gemaakt.
Kun je me nog even vertellen hoe die visualisatie gaat?
Ik kwam niet verder dan zwart, en toen viel ik in slaap.
Ik voel me energieker, heb vandaag al een hoop dingen van mijn lijstje gedaan.

Groet van Henderien
22 september 2011

————————————————–

 

 

  • Wil je ook een reactie plaatsen dat kan door onderstaande formulier in te vullen.
Klik hier om het formulier in te kunnen vullen

 

Comments are closed.