Wanneer NLP-coaching

Sta jij op een punt in je leven dat je je afvraagt wat jou dromen eigenlijk zijn? Of wat er van je dromen terecht is gekomen? Heb je eigenlijk wel dromen?

Dit zijn vragen waar de meeste mensen vroeg of laat mee geconfronteerd worden. Op zo’n moment kan je ervoor kiezen om deze vragen te negeren en gewoon maar op de oude manier door te gaan. Maar veel beter is om het heft in eigen handen te nemen en je leven in de juiste richting te sturen! Hoe dan?

Ik help je om met NLP uit te zoeken wat je doelen zijn. Precies datgene wat je echt wilt bereiken in je leven. Door te leren geloven in jezelf en je doel kan je dat ook echt bereiken. De technieken die ik hanteer zorgen ervoor dat je de focus gaat leggen op dat wat echt belangrijk is. Dat ene doel of die lang gekoesterde droom.

En als NLP Coach wil ik graag helpen en begeleid ik jou naar het bereiken van je doel in praktische zin t.a.v. een meetbaar en aanwijsbaar einddoel.

Kenmerkend aan NLP is de snelle oplossingsgerichte aanpak, waarbij niet het probleem centraal staat maar de aandacht vooral gericht is op wat veranderbaar is. 

Toepassingen:

Het is het eerste onderwerp waar NLP al bij de ontwikkeling erg succesvol in bleek te zijn en is sindsdien nog verder doorontwikkeld. Bij NLP heb je geen eindeloze praatsessies, maar direct resultaat.

Comments are closed.