Gratis Rapport

Veel mensen hebben al jaren last van hetzelfde probleem en hebben ook al veel geprobeerd om er vanaf te komen, toch kan de stap naar iets nieuws soms nog te groot zijn. En een cliënt komt meestal niet naar mij toe omdat hij een probleem heeft, maar omdat hij ervaart er niet alleen uit te komen.

Als trainer/coach wil ik graag helpen en dit doe ik op basis van de NLP & Neurogram methode. En om je alvast een indruk te geven van wat die methode is en wat het voor je zou kunnen betekenen, heb ik een rapport samengesteld waarin een aantal NLP basistechnieken, die ik tijdens de sessies gebruik uitgebreid staat beschreven. Met de basistechnieken beschreven in het rapport stop je stress, angst, woede, verdriet of een fobie. Voor de meeste mensen is dit een geheel nieuwe manier om naar emoties te kijken.

Dit rapport kun je vrijblijvend opvragen. Bedenk hierbij wel dat de technieken moeilijker te leren zijn vanaf papier want tijdens de sessies gaan we dieper in op de techniek zoals: wat ze doen, waar en wanneer je ze kunt gebruiken. Maar het geeft je alvast wel een beeld van hoe NLP rechtstreeks werkt met de patronen in je brein, ze doorbreekt en vervangt door andere patronen.

Heb je na het lezen van het rapport nog vragen en/of wil je een afspraak maken voor coaching mail (info@pcperla.nl) me dan gerust.

Het gratis rapport om te leren hoe je negatieve gevoelens, beelden en gedachten kan stoppen kun je hier opvragen.


 

Ik heb net zoveel hekel aan spam als jij. Ik zal je gegevens dan ook nooit aan derde partijen geven.

Comments are closed.