Workshop ‘Geluk: hoe maak je dat?’

Eerstvolgende datum: Zaterdag 19 september 2015
Ook is er een mogelijkheid om de cursus te doen op 3 woensdagavonden

Deze workshop is voor jou als je het gevoel hebt dat “er meer moet zijn”. Als je alles hebt om gelukkig te zijn maar je bent het niet, als je niet weet welke richting je uit moet met je leven en als je geplaagd wordt door onzekerheid, innerlijke onrust en twijfels. Of als je je altijd maar moe en down voelt en je weet niet waarom.

Je maakt jezelf ongelukkig en ellendig, of je maakt jezelf gelukkig en sterk.
Voor jouw brein maakt het niet uit of het negatief of positief denkt. Je brein kan allebei, want je zal ook momenten hebben waarbij je je heel goed voelt, denk maar terug aan een fijne vakantie of een heerlijk moment met je dierbaren of wat dan ook maar. Zodoende weet je ook dat je je goed kan voelen. Waarom dan niet leren om je altijd goed te kunnen voelen, zomaar om niets. Voor de kwaliteit van jouw leven maakt het een wereld van verschil.

Tijdens deze workshop kom je er achter dat de impact van jouw gedachten en je woorden groter is dan je misschien nu kunt voorstellen, niet alleen op jezelf maar ook op anderen.
In deze workshop word je je bewust van negatieve patronen die jou beletten gelukkig en succesvol te zijn. Op een leuke en simpele manier leer je hoe je die negatieve patronen kan veranderen in positieve patronen. En leer je bewust te worden van wat je echt wil en help je je dromen te realiseren.

Je leert de belangrijkste NLP basistechnieken in 1 dag. Deze technieken stellen jou in staat om de controle te krijgen over de manier waarop jij de wereld ervaart. Je krijgt een stevige basis waarmee je verder kunt. Het gevolg is dat je na deze dag beter in je vel zit en bovendien krachtige technieken hebt om mee verder te kunnen en een gelukkig leven te creëren.

Je leert:

  • Onbewuste, ongewenste patronen te veranderen.
  • Negatieve gevoelens zoals angst, woede, stress, onzekerheid of faalangst te stoppen.
  • Meer ontspannen en minder stressen.
  • Krachtige positieve gevoelens, plezier, zelfvertrouwen.
  • Hoe stop je stress over de toekomst en/of het verleden.
  • Een einde te maken aan piekeren en nare gedachten.

In één dag word je geleerd hoe je je brein zelf kan aansturen om je goed te voelen.

De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in ‘Het Convenant’, Oude Dijk 15, in Sneek.
Het Convenant is goed te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
Het tarief voor deze cursus is 89,- euro (incl. 21% btw).
Alle cursisten ontvangen het boek ‘Onbeperkt jezelf’ van Joost van der Leij, na afloop er gratis bij.
Voor deze cursus inschrijven is 100% veilig want je kunt altijd tot 48 uur van tevoren geheel kosteloos per email annuleren.

Comments are closed.